KAPCSOLAT

Választása szerint telefonon, e-mail üzenetben vagy az oldal alján lévő kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésén keresztül veheti fel velem a kapcsolatot.

Forduljon hozzám bizalommal!

Üzenet

A mellékelt űrlap használatával tájékoztatást kérhet ügyvédi tevékenységeimről és időpontot foglalhat ügye intézése érdekében.

A beérkező üzeneteket folyamatosan figyelemmel kísérem, és igyekszem mihamarabb választ adni a megkeresésekre.

Adatkezelési Szabályzat: https://drkisserika.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

Ezt a honlapot a Debreceni Ügyvédi Kamara ügyvédi névjegyzékébe bejegyzett dr. Kiss Erika ügyvéd (Debrecen, Arany J. u. 44 fszt. 1.) tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a http://magyarugyvedikamara.hu portálon megtalálhatóak. Nyilvántartási szám: 0657. A jelen honlapon elérhető bejegyzések, cikkek nem minősülnek ajánlattételnek, ajánlattételre történő felhívásnak vagy konkrét jogi tanácsadásnak: céljuk, hogy az érdeklődő tájékozódni tudjon dr. Kiss Erika ügyvéd elérhetőségeiről és szakterületeiről. A honlap az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló 6/2018. (III.26.) MÜK szabályzat figyelembevételével készült. 

Copyright © 2017-2021 | Dr. Kiss Erika ügyvéd Debrecen | Minden jog fenntartva.