KÉPGALÉRIA

DR. KISS ERIKA ÜGYVÉD

Ügyvéd Debrecen belvárosában

Irodám Debrecen belvárosában, a Debreceni Járásbíróság közvetlen szomszédságában, az Arany János utca 44. szám alatt található.

Az irodának otthont adó Arany János utcát – központi elhelyezkedésének köszönhetően – többféleképpen is meg lehet közelíteni:

  1. a Hatvan utca vagy a Széchenyi utca irányából a debreceni viszonylatban még mindig újnak számító, és éppen ezért kevésbé leterhelt nyugati kiskörút (Tisza István utca – Antall József utca) igénybevételével,
  2. a Szoboszlói út vagy a Nyugati utca irányából a helyközi autóbusz-állomásnál található jelzőlámpás kereszteződésen át.

A Piac utcáról irodám négy perces sétával, a helyközi autóbusz-állomástól két perces gyaloglással is elérhető.

Diszkréció és rugalmasság

A hatékony ügyellátás és az eredményes képviselet alapja az Ügyfelekkel való közvetlen, személyes kapcsolattartás. Ügyvédi irodánk kialakítása lehetővé teszi, hogy a bizalmas beszélgetéseket zavartalanul folytathassuk le, ügyelve az ügyvédi titoktartási szabályok maradéktalan teljesülésére. Ügyfeleink kényelmét rugalmas ügyfélfogadással segítjük.

Férjemmel, Dr. Juhász Zoltán ügyvéddel

Üzenet

A mellékelt űrlap használatával tájékoztatást kérhet ügyvédi tevékenységeimről és időpontot foglalhat ügye intézése érdekében.

A beérkező üzeneteket folyamatosan figyelemmel kísérem, és igyekszem mihamarabb választ adni a megkeresésekre.

Adatkezelési Szabályzat: https://drkisserika.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

Ezt a honlapot a Debreceni Ügyvédi Kamara ügyvédi névjegyzékébe bejegyzett dr. Kiss Erika ügyvéd (Debrecen, Arany J. u. 44 fszt. 1.) tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a http://magyarugyvedikamara.hu portálon megtalálhatóak. Nyilvántartási szám: 0657. A jelen honlapon elérhető bejegyzések, cikkek nem minősülnek ajánlattételnek, ajánlattételre történő felhívásnak vagy konkrét jogi tanácsadásnak: céljuk, hogy az érdeklődő tájékozódni tudjon dr. Kiss Erika ügyvéd elérhetőségeiről és szakterületeiről. A honlap az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló 6/2018. (III.26.) MÜK szabályzat figyelembevételével készült. 

Copyright © 2017-2021 | Dr. Kiss Erika ügyvéd Debrecen | Minden jog fenntartva.